Minaraad

Taak van de raad
De minaraad adviseert gemeente Zwevegem over alles wat met milieu en natuur te maken heeft. De raad doet dit op vraag van gemeente Zwevegem, of op eigen initiatief.

Leden van de raad
In de minaraad vind je verschillende leden: geïnteresseerde Zwevegemnaren, vertegenwoordigers van milieuverenigingen, landbouwverenigingen, mensen uit het onderwijs, uit socio-culturele organisaties, uit beroepsorganisaties en uit vormingsorganisaties. Samen zorgen zij voor een deskundig en onafhankelijk advies.

Open minaraad
4 maal per jaar houden we een open mina-raad, waarbij we een specifiek milieuthema aan bod laten komen. Elke Zwevegemnaar is daarbij welkom. 

Data 2021: 25 februari, 27 mei, 30 september (infoavond), datum 4 de minaraad nog te bepalen, telkens om 19.30 uur in het Gemeentepunt. Opgelet wegens corona gaat de minaraad op 25 februari online door. Inschrijven kan VOOR 19 februari door een mail te sturen naar woonenleefomgeving@zwevegem.be, daarna krijgt u een link om online deel te nemen.

Op donderdag 30 september 2021 organiseert de minaraad van de gemeente Zwevegem samen met Velt een infoavond “fijn stof” deze gaat door op donderdag 30 september 2021 om 19h30 in het gemeentepunt. Inschrijven is verplicht via woonenleefomgeving@zwevegem.be
De infoavond wordt gegeven door WMF – West Vlaamse Milieufederatie vzw

Wil je graag het verslag ontvangen? Geef ons een seintje via woonenleefomgeving@zwevegem.be.

Deelnemen?
Stuur een mailtje naar woonenleefomgeving@zwevegem.be. We nodigen je graag uit voor de volgende vergadering.

Verslag Minaraad 6 juli 2020

Verslag Minaraad 1 september 2020

Verslag Minaraad 25 februari 2021